ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ.

ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΡΟΛΛΑΡΙΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.


Σε επιστολή προς τον Γιούνκερ στις 22 Ιουνίου 2015 , 2 εβδομάδες πριν το δημοψήφισμα , παρακαλάει γονατιστός στα 4 (Θυμάσαι Πανούλη;;) . ο επαναστάτης της 10αρας , τον Γιούνκερ να βάλει και λίγο λάδι , να μην είναι τόσο ξερός ο εμπρικουμές.Συγκεκριμένα αναφέρει ότι όλα ήταν προσυμφωνημένα από τις 20 Φεβρουαρίου 2015 ενώ έλεγε στους Έλληνες ότι διαπραγματεύεται ΣΚΛΗΡΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.


         ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ;;;;


ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΡΝΙΖΑ.ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε Συνημμένα θα βρείτε μία κατανοητή πρόταση εκ μέρους της Ελληνικής Κυβερνήσεως.Αυτή είναι το σύνολο των μεταρρυθμίσεων και των νομοθετικών εργασιών που η Ελληνική Κυβέρνηση θα προβεί και θα εφαρμόσει σύμφωνα με τους όρους τις 20 Φεβρουαρίου 2015,προέκτασης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης.
Επιπρόσθετα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η απάντηση της Ελληνικής Κυβέρνησης για τα προαπαιτούμενα των Θεσμών, για την κάλυψη των δημοσιονομικών κενών για την περίοδο 2015- 2016, είναι απόλυτη και ολοκληρωμένη.
Πιο συγκεκριμένα,η αξιολόγηση από τους θεσμούς, ήταν πως τα κατάλληλα δημοσιονομικά μέτρα θα πρέπει να αποδίδουν σε οικονομικούς στόχους της τάξης του 1% του ΑΕΠ για το 2015,2% του ΑΕΠ για το 2016 , επομένως τα σχετικά μέτρα θα πρέπει να φθάνουν το 1,5% του ΑΕΠ για το 2015 και 2,5% του ΑΕΠ για το 2016.
Οι προτάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προβλέπουν αύξηση στα δημόσια έσοδα μόνον από τα σχετικά μέτρα του 1,5% του ΑΕΠ για το 2015 και 2,87% του ΑΕΠ για το 2016.
Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία και απέναντι σε αυτά, είναι φανερό ότι δεν θα υπάρξουν οικονομικά ατοπήματα και οι υπαγορευμένοι όροι έχουν ξεπεραστεί

Σχόλια